Магията на бременността е мечта за много жени и семейства. Красотата на тези мигове от живота могат да бъдат запазени и съхранени под формата на снимки завинаги. Фотосесията за бременни обикновено протича в рамките на час-два, на предварително избрано място. Реквизитът, дрехите, аксесоарите се уточняват с фотографа според сезона, локацията и желанията на двойката. Създайте щастливи и незабравими спомени с любимия човек в периода на вашата бременност. Най-доброто време за такава фотосесия е през осмия месец от бременността. Естествената среда подчертава нежността на бъдещата майка и поради тази причина винаги е за препоръчване снимките да бъдат направени някъде сред природата.
Едно от любимите ми места за снимане е несъмнено Дворецът парк-музей „Врана“ в София. С Поли и Вальо направихме снимките именно там. Живописни алеи, дървени мостчета, цветни поляни и езера са само част от пейзажните гледки, които могат да бъдат видяни в парка.

За още снимки от тук: Бременни фотосесии
Ако не сте избрали все още фотограф за Вашето събитие или фотосесия, може да разгледате моето Портфолио

Вижте още за новости и актуализации моите профили с Любомир Жипонов Фотография в социалните мрежи: Facebook и Instagram.

Ще се радвам да поговорим за Вашето събитие!

Контакт
Контакт