Най-подходящите и интересни локации в София за сватбена фотосесия

Един от най-трепетните моменти в сватбения ден за младоженците е именно сватбената фотосесия. Време на романтика и нежност при двойката, и въображение и възможности от фотографа. Снимките обикновено протичат в парковете или някъде сред природата, както и в градска архитектурна среда. Освен артистична, класическа визия на фотосите с младоженците, за фотосесията понякога се взимат и допълнителни предмети и аксесоари, които доспомагат за по-завладяващи и още по-забавни преживявания. Емоциите и настроението взимат своя връх и за да останат страхотни спомени е необходимо да бъде подбран и достатъчно добър фон за снимките. Ето някои предложения:

1. Дворецът Врана

Парк-музей „Врана“ е известна и предпочитана локация от сватбените фотографи в София. Намира се на само 11 км от центъра на столицата. Заради изяществото си, красивите паркови алеи, великолепни пейзажни гледки, царския дворец и множество мостчета, алпинеуми и езера – тази локация няма сравнимост и аналог по визия за фотосесия в София.

2. Колоните на ЦУМ, античен комплекс Сердика, Национална художествена галерия

Любимо място за фотосесии е и центъра на София. В натоварения сватбен ден перфектна локация за снимки, чисто логистично, на младоженците е именно линията от ЦУМ до Националната галерия. Арките и колоните на ЦУМ съчетани с архитектурата на модерния комплекс антична Сердика създават магическо усещане за великолепие и очарователност на отдавна отминалото време. Градинката зад Националната художествена галерия допълва фото албума със зеленина, вековни дървета и приятни алеи за разходка.

3. Университетска ботаническа градина към СУ „Св. Климент Охридски”

Под номер №3 за сватбени снимки в София бих наредил локацията на ул. Московска 49 – Университетска ботаническа градина към СУ „Св. Климент Охридски”. Приятно, свежо, зелено място подходящо за снимки и отдих, с красив декор от разнообразни растения, дървета и цветя. Определено го препоръчвам на всички мои младоженци, които искат фотосесия някъде из центъра на столицата.

Още не сте избрали сватбен фотограф?

Ако все още нямате сватбен фотограф за тържеството си, може да прочетете тази статия 5 стъпки как да намерим добър сватбен фотограф или да разгледате моите галерии с цели сватби от блога за сватбена фотография, както и най-вълнуващите сватбени снимки в портфолио.

Ще се радвам да поговорим за Вашето събитие!

Контакт
Контакт