Моя снимка от сезон 2018 спечели награда първо място в една от най-престижните и авторитетни платформи за сватбена фотография в света. Професионални сватбени фотографи от цял свят участват в месечните конкурси на SLR Lounge, като първия етап представлява качване на снимка от фотограф, следва преглед и евентуално одобрение от екипа като тук ситото е жестоко и едва след това снимката се публикува и гласува от другите фотографи на сайта. В края на всеки месец независимо от оценките на останалите регистрирани фотографи, кураторите на платформата, които са и едни от най-емблематичните фигури в сватбената фотография решават и преценяват кои снимки да наградят.
Изключително съм щастлив че моя снимка е наградена с Apex Award („The Apex award is reserved for the top 1% of images submitted on SLR Lounge Awards“), като искам да отбележа че и други мои снимки са били качвани и публикувани в платформата, но не са печелили награда до този момент!
Благодаря на Иво и Ваня Николови и техните страхотни приятели и близки за настроението и емоциите, които създадоха в сватбения ден!

най-добрите сватбени фотографи

Може да разгледате и статията в SLR Lounge с останалите наградени фотографи за месец август 2018 SLR Lounge – August Award Winners 2018.
Моята снимка беше и отличена в селекция сред най-добрите сватбени снимки за 2018г. на платформата SLR Lounge The very best wedding images in 2018.