Здравейте приятели! 2020г. официално е отдавна в историята, но моя фотографски профил и равносметката за изминалото време я правя днес.
Щастлив съм, че международната асоциация на сватбените фотожурналисти WPJA ме прие в редиците си и успях да се класирам с моите награди и представяне в 🎖️WPJA TOP 150 International Wedding Photographers of 2020 & 🎖️AG WPJA TOP 100 International Wedding Photographers of 2020.
🏆 7 Awards for Documentary Wedding Photography
🏆 6 Awards from the Artistic Guild of Wedding Photojournalists
🏆 9 Diamond Awards for Engagement Portraits
🌐 2 TOP Wedding Photographer Titles

Международно награден сватбен фотограф Любомир Жипонов за 2020г.

Най-добрите сватбени фотографи от цял свят премерват сили в конкурсите за сватбена фотожурналистика, показвайки умения и талант на високо ниво. Престижната асоциация WPJA награждава с отличия сватбени фотожурналисти, които са успели да съчетаят креативност, светлина, композиция и техническо изпълнение с уловен емоционален момент. Журито на WPJA е съставено от професионалисти във фотографския бранш, част от които са работили за редактори на водещи вестници и списания в света, като фотожурналисти или редактори. Част от фотографите в журито са включително и носители на награди Пулицър!

Специални благодарности на всички мои младоженци, които ми гласуваха доверие в сватбения ден!

Получих сериозно медийно внимание заради постиженията и труда ми, за което съм също благодарен и признателен. За тези, които са пропуснали може да видите повече инфо тук: Медиите за мен.

А ето и галерия с международните награди, които успях да спечеля през годината:

Ще се радвам да поговорим за Вашето събитие!

Контакт
Контакт