Приказната история на Ралица и Александър ги доведе до едно вълшебно място, изпълнено с много романтика, нежност и бохемска красота – Естера Вини. Градинска бохо сватба сред лозя, гора и зашеметяващ залез… Прекрасно слънчево време, цветя, украса, светлинни ефекти, много любов и смях в мечтаната сватба на Р&A. Всичко започна с подготовките на младоженеца и булката, артистична фотосесия в комплекса Esterra Vini, изнесен ритуал и църковна церемония в град Перущица. Вечерта разбира се имаше голямо и весело парти в ресторанта край басейна, под звездите на нощното небе. С разрязването на тортата завърши и сватбата на открито за двойката.
Обработката на снимките е с непринудени, леко приглушени бохо цветове, създаващи усещане за хармония, идилия и доза авантюризъм. Може да разгледате в резюме цялата сватба в галерията със снимки по-долу в публикацията.

Фотография: Любомир Жипонов
Локация: Esterra Vini (Anita Spa Complex), гр. Перущица
DJ: Mateyski
Сватбена агенция и флорист: Сватбен център my Wedding София
Булчинска рокля: Сватбен център my Wedding София
Музикален състав: Гайдарски състав „Ручилото“

Ако не сте избрали все още сватбен фотограф , може да разгледате моето портфолио със сватбени снимки или вижте за предлагани услуги в цени за сватбена фотография.

За да се свържете с мен – през раздела Контакт.
Вижте още за новости и актуализации моите профили с Любомир Жипонов Фотография в социалните мрежи: Facebook и Instagram.

Други полезни сватбени статии:

„Градинска сватба в Мидалидаре | Стилияна & Георг“

„Следсватбена фотосесия в бохо стил | Love Story E+T“

„Сватба в бохо стил в ресторант „На върха“ – София | Теодора & Ваньо“

„Евелина & Саша | Сватба в ресторант Principi di Piemonte, София“

„Сватба във Вила Екатерина | Изабел & Божидар“

Ще се радвам да поговорим за Вашето събитие!

Контакт
Контакт