Професионален фотограф София, България

Здравейте, казвам се Любомир Жипонов и съм професионален фотограф и сватбен фотограф в София, но заснемам сватби, събития и фотосесии на територията на цяла България и Европа. Работата ми включва заснемане на сватби, кръщенета, корпоративни и бизнес събития, семейни и бременни фотосесии, рождени дни и юбилеи, спортни мероприятия, конференции и други. Стилът ми на снимане е съчетание между репортажна и художествена фотография. Снимам с най-добрите професионални фотоапарати, обективи и светкавици на марката Канон. Непринудената и неподправена фотография е целта към която се стремя в моята работа. За мен ще бъде удоволствие да запечатам Вашата история в снимки и да запазя спомените ви живи. Може да се запознаете с моята дейност в статията или да се свържете с мен от тук.

Сватбена фотография

Сватбената фотография е моята най-голяма страст и е част от начина ми на живот. Харесвам артистичните портрети, филмовата визия и истинските моменти на щастие, радост и вълнение в сватбения ден. Разгледайте моите галерии с цели сватби от блога за сватбена фотография, както и най-интригуващите сватбени снимки в портфолио.

Europe Bulgaria Sofia Wedding Photographer

Кръщене

Свето Кръщение е онзи свещен момент в живота на човек, в който детето става член на Църквата Христова. Кръщенетата са любими мои събития, които с удоволствие заснемам и поемам като ангажимент. Вижте снимки в портфолиото от тук.

заснемане на кръщене софия

Семейни и бременни фотосесии

Семейните албуми със снимки остават за поколенията. Една краткa фото разходкa из някой от градските паркове създава страхотни спомени, много усмивки и добро настроение. Чудесен начин да изненадате ваш близък или роднина е и с ваучер подарък – семейна фотосесия. Галерия със снимки от семейни фотосесии от тук, а бременни кадри може да видите от тук.

фотосесия за бременни, бременна фотосесия

Корпоративни и бизнес събития

Международни конференции, семинари, тиймбилдинг мероприятия, корпоративни събития, форуми, презентации, фирмени партита са друга част от професионалната ми дейност на фотограф. Много от тези ангажименти са свързани с популяризирането и рекламирането на съответния бизнес. Корпоративни снимки от събития от тук.

корпоративен фотограф и заснемане на корпоративни и бизнес събития

Спорт

Спортните събития и фотосесии носят със себе си много адреналин и винаги успяват да ме накарат да мисля бързо в креативна посока. Зареждат ме позитивно и така успявам да дам всичко от себе си в напрегнати ситуации, когато времето е малко и моментите пред камерата се случват за части от секундата. Спортни кадри от тук.

Рождени дни и юбилеи

Фотографиите от рождени дни остават несъмнено красиви спомени за Вас и вашите близки. Моменти от пристигането и посрещането на гостите, непринудени портрети в естествена среда, забавата, украсата, поздравленията и тортата са само част от ситуациите пълни с емоции и настроение, които се старая да улавям по време на тържеството. Снимки от детски рождени дни може да видите от тук.

фотограф за детски рожден ден софия

Ще се радвам да се запознаем и да бъда част от Вашето събитие. За връзка с мен през раздела Контакт или от тук.