Сватбената история на Софи & Слави с бохо акценти и горска тематика се случи през есента на 2020г. Романтика, свежи цветове, безгрижно настроение, щур купон, много усмивки и международно отличена сватбена фотография – това са само част от детайлите от сватбения ден. Всичко започна с подготовка на булката, артистична фотосесия в Университетска Ботаническа Градина, изнесен ритуал в ресторант Корията и парти до зори. Обработката на снимките е с непринудени, леко приглушени бохо цветове, създаващи усещане за хармония, идилия и доза авантюризъм.
Спечелих и 🎖️международна награда Master Piece, Wedding Photojournalist Association – WPJA за сватбена фотография в категория документална фотожурналистика с една от моите снимки от тази сватба. Престижната асоциация WPJA награждава с отличия сватбени фотожурналисти, които са успели да съчетаят креативност, светлина, композиция и техническо изпълнение с уловен емоционален момент. Част от фотографите в журито на американската асоциация са включително и носители на награди Пулицър!
Специални благодарности на моите младоженци Софи & Слави!

Получих сериозно медийно внимание заради постиженията и труда ми, за което съм също благодарен и признателен. Mоже да видите повече инфо от медиите и пресата за мен от тук: Медиите за мен, както и интервю за NOVA TV за наградената сватбена снимка.

Бих искал да отбележа и професионалистите, с които работих в този сватбен ден:
Фотография: Любомир Жипонов
Локация: Koriata – Restaurant Garden
Видео: FrameMotion
Булчинска рокля: Булчински салон „Арети“ / Wedding salon „Areti“
DJ & водещ: Алекс Латинов & Венсан
Декорация и Флорист: GoldenWings & emArt – Emiliya Yancheva

Международно наградена документална сватбена фотография на Любомир Жипонов

А ето и галерия от сватбата на Софи и Слави:

Ще се радвам да поговорим за Вашето събитие!

Контакт
Контакт