1. Къде в София могат да се направят семейни фотосесии?

Искате семейни снимки за спомен? Семейна фотосесия сред природата е красив начин да покажете на своите близки колко много ги обичате. Хубавите мигове от ежедневието идват и си отиват, но запечатани в снимки – остават за поколенията.
В София има много слънчеви места подходящи за семейна фотография. Едно от тях е и любимо мое място за сватбени и семейни снимки, а именно парк-музей „Врана“. Изящни паркови алеи, дворец, приказни мостчета и множество прекрасни гледки. Паркът е създаден в духа на европейските пейзажни паркове и е страхотно място за разходки и снимки.

семейна фотосесия София

2. Как протича една семейна фотосесия?

Снимките за фотосесиите ги правя най-често в парковете или някъде сред природата. Избираме локация, която може да е нестандартна или просто на вашето любимо място. Обикновено около два часа е една семейна фотосесия, която представлява разходка из местността като междувременно разбира се правим и снимки. На предварителните разговори уточняваме детайли, предмети и аксесоари, които ако се вземат ще направят по-забавна и вълнуваща фотосесията, както и подходящо облекло за всички членове на семейството, така че да се вържат нещата и цветово според сезона, локацията и други. Важен момент във фотографията и респективно семейната фотография е предаденото настроение на хората в снимките и нагласата по принцип за приятно изкарване и забавление на една такава импровизирана фото разходка.

3. Колко струва?

Цени за фото заснемане на семейна фотосесия може да разгледате в раздела Услуги на сайта от тук.
Ако желаете може да подарите семейна фотосесия под формата на ваучер подарък на ваши близки или по повод на наближаващ семеен празник.

Може да се свържете с мен през раздела Контакт или от тук, за да споделите идеи.
За директна връзка: +359 888 381 318.

4. Семейни снимки

Може да видите още семейни снимки от фотосесии в портфолио от тук.