Фотосесия в градска среда

Виктория и Петър се свързаха с мен и ме поканиха за фотограф на тяхната сватба, като имаха желание предварително да направим предсватбена фотосесия.
Годежните фотосесии създават добра възможност за бъдещите младоженци да усетят и видят отблизо работата на сватбения фотограф, преди да е настъпил дългоочакваният празник. Така, в деня на сватбата двойките са и по-спокойни и уверени, както в себе си, така и в уменията на избрания от тях професионалист.

Местоположение

Фонът и условията са важни фактори за провеждането на фотосесии. Природни дадености в съчетание с архитектурни елементи създават добро настроение, романтика и богато разнообразие в снимките. С Вики и Пепи импровизирахме и направихме страхотна годежна фотосесия в центъра на София – в периметъра от прочутата градинка зад Националната художествена галерия до колоните на ЦУМ и антична Сердика. Времето определено беше с нас – слънчево и леко облачно, което е и перфектното време за фотографии (накрая на сесията и леко дъждовно).

Визия

Ърбан стайл фотосесия, положителни емоции и доза любов – създават чудесни моменти и запомнящи се кадри. Леко и бързо премина моето време с младата усмихната двойка, три часа сякаш ми се сториха като един миг.
Фотографиите имат обработка в класически топли цветове, ефекти с противоположни цветове като двойки: оранжево и синьо, както и зелено с червено. Акценти в снимките създадени с допълнително осветление (светкавици), както и снимки изцяло направени на естествена светлина.

Ако не сте избрали все още сватбен фотограф, може да разгледате моето портфолио със сватбени снимки.

Вижте още за новости и актуализации моите профили с Любомир Жипонов Фотография в социалните мрежи: Facebook и Instagram.

Други полезни свързани статии:
„Топ 3 на най-добрите места за сватбена фотосесия в София“
„Следсватбена фотосесия в бохо стил | Love Story E+T“

Ще се радвам да поговорим за Вашето събитие!

Контакт
Контакт