REVIEWS AND TESTIMONIALS ABOUT LUBOMIR JIPONOV PHOTOGRAPHY

артистична снимка на младоженци в софия
“Много повече от хубави снимки!

С Любо за фотограф на нашата сватба ние не само имаме повече от прекрасни снимки, но също така и прекрасни спомени! С неговата сърдечност, мило отношение и естествено държание ни беше спечелил още на предварителните разговори. Още по време на първите снимки също така става ясно, че Любо освен професионализъм и опит притежава и огромен талант, има “око” за перфектната снимка. Този талант е едно от нещата, заради които го препоръчваме с две ръце, с него човек е сигурен, че никой момент няма да бъде пропуснат и че всяка една снимка ще е уловила най-доброто от него! Освен това процесът на заснемане с Любо си е преживяване само по себе си, за нас един от най-забавните моменти в сватбата беше по време на фотосесията, където едновременно се почувствахме като звезди във филм и като че ли сме на петъчна разходка с приятели. И още – страшно коректен, винаги навреме, винаги на разположение, каквото се разберем това се случва!

Благодарим ти от сърце, Любо, че направи деня ни още по-специален! Благодарим за снимките, усмивките и отношението! Ще се видим пак на следващия ни празник!”


Рали и Цецо
артистична снимка на младоженци в софия
“Повече от щастливи сме, че избрахме точно Любомир Жипонов да бъде до нас в най- щастливия ден от живота ни. Той успя да улови и запечата всички моменти, всички наши емоции и на хората около нас. Изключителен професионалист. Всеки път когато разглеждаме снимките му изживяваме отново и отново нашия сватбен ден. Тези снимки, говорят, смеят се и плачат. Благодарим ти.”


Лора и Димитър
артистична снимка на младоженци в софия
“Любо, изключително много благодарим за цялата помощ преди сватбата, както и за отношението ти през целия ден :) През цялото време беше изключително любезен, отзивчив и идеен :) Първите снимки, които видяхме са уникални, нямаме търпение да видим и останалите :)”


София и Мартин
препоръка за работата на любомир жипонов фотография
“Сватбен фотограф с много усет и внимание към детайла, Любо е наистина страхотен професионалист, който успя да покаже най-доброто от нашата сватба! Всеки път, когато гледаме снимките неусетно се пренасяме назад във времето и преживяваме отново магията на уловените моменти. С невероятното си позитивно излъчване и чувство за хумор той успя да ни предразположи и снимките бяха истинско удоволствие! Благодарим ти за всичко! Ти си страхотен човек и професионалист!
Ако искате един незабравим спомен от своя сватбен ден, обърнете се към него! Препоръчваме го горещо!”


Ванеса и Александър
мнение за работата на любомир жипонов фотография
“Аууууууу Любе страхотни са!!!!!!!!!!!”
“По-добър фотограф от него няма да намерите – да знаете от булката 😁”
“Браво, Любо! Невероятен фотограф си! Благодарим ти от сърце за усилията и креативността! Успех от мен – майката на булката.😊”
“That man & his Team is only for quality Lovers. NO Amateure. Thank you for the perfect pictures you are our number one. Super Professional and very smart. See you next time all other Photographers are Alternative. Look on his pages Lubo is the King of his work”


Евелина и Саша
препоръка за сватбен фотограф любомир жипонов

“Не само професионалист, а и чудесен човек! Препоръчвам горещо, защото това не е фотограф, а Творец! Благодаря за емоцията и приказните спомени! :))) 💓🙏”


Ралица и Александър
артистична снимка на младоженци в прегръдка
“Любо, велик си- няма момент, който да не си уловил. Снимките са уникални!!!!
Оставяш си сърцето в снимките, а да не говорим за обстановката, която създаде по време на сесията… страшен си! Един, а все едно 10!”


Таня и Тихомир
мнение за работата на любомир жипонов фотография
“⭐⭐⭐⭐⭐ 🔝🔝🔝 ☺️ Истински професионалист!”


Нели и Владислав
отзив за сватбен фотограф любомир жипонов

“Усмихнат, всеотдаен и голям професионалист! Препоръчвам с 10 ръце – ако искате красиви снимки, Любо е човекът! 📸🤗”


Ива и Даниел
млада сватбена двойка на целувка пред ретро автомобила си на сватбата в софия
“Най-добрият фотограф! С лекота и страхотно настроение запечата незабравими моменти! С невероятно отношение към работата си и към клиентите! Благодарим ти за всичко! Желаем ти още много награди и признателност! 😊”


Виктория и Петър
референция за сватбен фотограф любомир жипонов
“Професионализъм, коректност, точност и най-вече Страхотни Снимки! 🌷”


Габриела и Александър
младоженци хванати под ръка на улица витоша в софия
“Благодарим ти за старанието и отделеното време! Страхотен си 💙😇”


Анелия и Николай
артистична снимка на младоженци в софия
“Изключително доволни сме от сватбените ни снимки. Изглеждат непринудени и естествени. Цветовете и атмосферата в тях са чудесни. По време на самите снимки фотографът ни насочваше и ни помагаше през цялото време , което ни помогна да се отпуснем. Радвам се, че избрахме да работим точно с него, тъй като ни остана прекрасен спомен от най-специалния ни ден.”


Симона и Тенчо
артистична снимка на младоженци в софия
“Любо е изключителен професионалист! Работи с огромно желание и хъс, успява да разгадае желанията на клиента, винаги помага с идеи и креативност. Изключително съм доволна от снимките, които успяхме да сътворим заедно! Не мисля, че специалният ни ден щеше да е същият ако не беше наш фотограф! :)”


Мирела и Ивайло
мнение за работата на любомир жипонов фотография

“Истински професионализъм и всеотдайност 👌”


Йелена и Илия
мнение за работата на любомир жипонов фотография
“Изключителен професионарист, позитивен, креативен с внимание към детайла. Предразполага към добро настроение и кадрите стават страхотни в неговите ръце. Определено препоръчвам и ще препоръчам на близки и познати. ☺️”


Камелия
мнение за фотограф любомир жипонов
“Сърдечни благодарности за чудесните снимки от кръщенето на детето ни!
Sehr guter Fotograf! Super Qualität, zuverlässig und angemessene Preise. Wir empfehlen die ausgezeichnete Arbeit von Herr Jiponov weiter.”


Албена
отзив за работата на любомир жипонов фотография
“Ловец на мигове! 👩‍❤️‍💋‍👨📸🥇Има невероятен усет и композиция!”


Виолета
семейна снимка на поляната преди кръщене в софия
“Много благодаря, снимките са много хубави! Децата ще имат прекрасен спомен. Ще ви препоръчвам на всички около мен. Надявам се да се видим пак покрай някой хубав повод. Все се надявам да ни предстоят още подобни.”


Калина
семейна снимка в църква пред олтара
“Благодаря Ви за чудесно направените снимки. Красиви са и съм много доволна. Всички гости, на които ги пратих, също много ги харесаха.”


Станислава
снимка на ансамбъл
“Любо, снимките са страхотни! Далечния план е чудесен. Ефектите които си използвал също са много интересни. Огромни поздравления за качествено-творческата работа!”


Евелин
мнение за работата на сватбен фотограф софия любомир жипонов

“Здравей Любо,
Благодарим! Снимките са страхотни! Вчера ги разгледахме с доста хора и всички са впечатлени. С нетърпение очакваме и останалите!”
“Методи е доста впечатлен от неговите снимки в началото, нищо че не обича да се снима”


Десислава и Методи
отзив за сватбен фотограф любомир жипонов

“Любооо, един път са. Вчера ги по разгледахме на телефона, тези дни ще ги гледаме на голям екран. Но са уникални. И подборът е станал прекрасен, и сме влюбени!”


Теодора и Ваньо

I will be glad to talk about your event!

Contact
Contact

The media and the press for me, in PRESS.
For prices for wedding packages and services see in Wedding photography prices.
For prices for events and sessions, see Events and photoshoots prices.
For portfolio images, see the section Portfolio.
For useful photo articles, photographs from entire weddings and events, see Blog.