Сватбената история на Ваня и Иво започна с граждански брак по по-нетрадиционен начин, а именно в Ягодинската пещера. Тайнствено и същевременно с това екзотично място намиращо се в Западните Родопи, на 3 км от село Ягодина. Има поверие, че двойките които се женят там, не се разделят. Два месеца по-късно се състоя и тържеството на младоженците. Сватбената тема на Ваня и Иво беше „Черно и Бяло“ и отново встрани от традициите, булката този път беше не в бяла а в черна рокля. Именно заради интересния контраст от двете събития съм ги обединил в една галерия. Църковният ритуал се състоя в църквата Свети Николай, а малко след това вечерта продължи с парти в ресторант Феста София на бул. България. Настроението, спонтанните емоции и добрите приятели на младоженците направиха празника им страхотен и неповторим.

Може да разгледате моите Facebook и Instagram профили за актуализации и новости с Любомир Жипонов Фотография – Сватбена фотография!

Сватбено слайдшоу от събитието може да видите оттук.

Фотография: Любомир Жипонов
Ресторант: Феста София
DJ: Bobi Malkia
Танцов състав: Masters of the dance
Общ брой предадени снимки на клиента: 1082
В галерията не са показани официалните снимки с гостите, съкратени са още подобни снимки, парти снимки от ресторанта и черно-белите снимки от общия брой предадени снимки. Моля изчакайте няколко секунди докато се зареди галерията (196 снимки).