ЗА МЕН 2017-05-17T08:50:20+00:00
Сватбен фотограф София

ЛЮБОМИР ЖИПОНОВ
Сватбен фотограф

Здравейте,
казвам се Любомир Жипонов и съм от София. По образование съм строителен инженер, но страстта ми към фотографията надделя до толкова, че тя да бъде мое призвание.

Като сватбен фотограф моята основна цел е да запечатам хиляди моменти, които да изразяват емоция, страст, романтика, настроение, енергия и дори драма. Стилът ми на заснемане е комплексен – съчетание от репортажни снимки с уловени непринудени усмивки и артистични фотографии, които да оставят без дъх вас и вашите близки. Работя с най-висок клас професионална фототехника, с която създавам моите снимки с много желание, хъс, умения, познания и опит. Важно за мен в сватбената фотография е да изградя отношения с младоженците, така че те да ме усещат по-скоро като приятел, с когото да запечатат красиви и щастливи мигове, които да ги вълнуват и да пресъздават емоциите им от сватбения ден отново, и отново.

Освен сватбени снимки моята дейност включва още фото заснемане на кръщенета, детски рождени дни, семейни фотосесии и семейни празници, абитуриентски балове, корпоративни и бизнес мероприятия, конференции, семинари.

За мен ще бъде удоволствие да запечатам вашите незабравими спомени!